Summer Suitcase

Sommeren er over os og det er tid til ferie, afslapning, sol og drinks. Nogen er allerede taget afsted på ferie og andre tæller dagene til, at det bliver deres tur. Læs med og få inspiration til hvad du skal pakke i din summer suitcase, når du skal afsted.

Illustration & foto: Andrea Krull / Lavet af: Maria Knudsen

Vores fotograf Andrea er en af de heldige, som lige er fløjet til Sardinen på ferie. Nedenunder kan du se, hvad hun har pakket i hendes summer suitcase – måske der er et must-have, som du skal have med i din?

Kuffert

Dreams+Dust T-shirt: Det er altid godt at have flere t-shirts med, som man hurtig kan hoppe i. T-shirten fra Dreams+Dust er en sød og sommerlig t-shirt, som er perfekt til ethvert sommeroutfit.
Maison Kitsuné Shorts: De røde shorts fra Maison Kitsuné er lette og luftige at have på, perfekt til sydens varme. De er klassiske og kan sættes sammen med både en t-shirt eller fin top. Mads Nørgaard Bikini: Bikini er et absulot must-have når man skal på ferie. Man har den på hele dagen, så det er vigtigt at man føler sig tilpas i den. Mads Nørgaard bikinien er utrolig fin og sidder godt på kroppen. Salt Water Sandaler: Det kan hurtig blive for varmt, at have et par sneakers på, så man skal minimum have ét par sandaler med. Sandalerne fra Salt Water er både perfekte om dagen til stranden, da de tåler saltvand og om aftenen når man skal ud at spise. Dear Denier Strømper: Glimmer strømperne fra Dear Denier gør lige noget ekstra ved outfittet, når man fx skal ud om aftenen. Kan både bruges til et par sneakers eller et par sandaler. Mads Nørgaard Taske: Denne taske er perfekt når man er på ferie. Man kan lige have ens vigtigste ting i den såsom; mobil, pung mm. Mason Pearson Børste: Solen og saltvandet kan være hårdt ved håret og det er derfor vigtigt, at man er god ved sit hår når man er på ferie. Børsten fra Mason Pearson holder dit hår flot og glansfuldt. L:A Bruket Ansigtsolie: Det er også vigtigt at pleje sit ansigt på ferien, da solen kan være hård ved huden. Olien indeholder beskyttende kvaliteter, som er godt til din hud. L:A Bruket Håndcreme: Det er altid dejligt at have en håndcreme med i sin håndtaske, så man altid har den lige ved hånden og kan smøre sine hænder ind.

SHOP KUFFERTEN
Tryk på billederne for at shoppe dine favoritter fra kufferten.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer!

Share on FacebookEmail this to someoneShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *