Sofie Sol Studio

Vi er forelsket i Sofie Sol!
Vi har derfor været ude og skyde nogle billeder af team Adams pigerne i nogle af de MANGE fine kjoler! Vi har derudover lavet et lille interview med den søde designer. Læs med her!

Den 26-årige Sofie Sol står bag det danske kjolebrand “Sofie Sol Studio”, som er kendt for hendes oversize kjoler i alle regnbuens farver og mønstre. Sofie Sol er selvproducerende, hvilket betyder at hun selv designer og syer de mange fine kjoler.

Sofie Sol startede sin karriere i hendes 17 km2 lille lejlighed på Nørrebro, men er nu rykket til et arbejdsstudie som hun deler med to andre kunstnere. Team Adams har været på besøg hos Sofie Sol i hendes studie. Her fik vi lov til at tage et lille kig på arbejdsprocessen og smugkigge på de mange smukke og farverige kjoler. Under billedet har vi stillet Sofie et par spørgsmål.

Billede 17-08-2018 14.24.55

Fortæl lidt om dig selv og hvordan du startede Sofie Sol Studio?
Jeg hedder Sofie Sol, og jeg 26 år gammel. Jeg er hjernen bag Sofie Sol Studio, der fylder et år næste måned.
Sofie Sol Studio blev organisk til. Jeg afsluttede min bachelor i beklædningsdesign sidste sommer, og fik endelig tid til at lave tøj til mig selv. Jeg forsøgte mig over 10 forskellige kjoler, og endelig var den rigtige der. Jeg pakkede min kuffert kun med kjolerne og tog til New York, da jeg var på vej hjem blev jeg kontaktet af Nørgaard Paa Strøget, som gerne ville forhandle mine kjole. Efter det gik alt i raketfart, og de første 16 kjoler blev lanceret i butikken på Strøget i november sidste år.

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?
Mange ting er sket på et år, og kjolerne er nu i flere forretninger i Danmark. Vi producerer alting selv i vores studio i København.
En god arbejdsdag starter altid med en god kop kaffe, og derefter får vi et overblik over bestillinger, ordre og projekter. Vi arbejder meget lystbetonet, og hvis vi er i festhumør laver vi festkjoler.

Hvor får du din inspiration fra?
Inspiration for mig er noget der opstår i processen. Hvis jeg går lidt i stå løser jeg det bedst ved at lave alt muligt. Måske et lille broderi, eller en sjov ruffle, en tegning eller noget andet der kan få tankerne videre. De er vigtigt ikke at smide ud – der er perioder hvor hjerne laver popcorn (altså er springfyldt af idéer) og andre gange hvor det hele står stille. Jeg har mig et lille arkiv af idéer, der altid kan skubbe mine projekter videre.

Hvilke fremtidsplaner har du med dit brand?
Som tingene er lige nu er Sofie Sol Studio et dejligt sted. Vi arbejder hårdt på at få vores webshop op og køre, og vi går med mange drømme og planer. Jeg holder meget af at lade tingene give sig selv, og jeg forsøger at forblive konsekvent så længe som muligt.
Jeg lover ikke noget, men vi glæder os til at vise jer en masse spændende ting det kommende år 😉

Sofie Sol 01 Sofie Sol 02

 Vi er så heldige at vi har fået lov til forhandle Sofie Sol i dr. Adams.
Selvom det var svært at vælge imellem de mange flotte kjoler, så har vi udvalgt et lille sortiment af farver og mønstre, som vi håber at i kan lide! Vores dejlige og skønne team Adams piger er hoppet i deres helt egen favorit Sofie Sol kjole – se med nedenunder.

Orange Stripe Short Standard Dress

Vivian

Royal Blue Taft Short Standard Dress

Line

Auqafresh Stripe Short Standard Dress

Emilie

Baby Blue Taft Short Standard Dress

Rikke

Rainbow Short Standard Dress

Anna

Kjolerne kan både købes i vores butik, samt på vores webshop. Men vær’ hurtig – for vi har kun modtaget et begrænset antal af de unikke kjoler. Vi håber at i er ligeså vilde med de fantastiske kjoler som vi er! 😍

Friyay

Følg med på Instagram eller Facebook for at holde dig opdateret på kommende nyheder 😄

Rigtige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.