Sensommerens favoritter

Sommeren synger på sidste vers, og vi har fundet 5 helt perfekte sager frem til netop denne tid! Måske skal du lige nå endnu en morgenmad i det fri, en dukkert i det friske hav eller den dér forfriskende sodavandsis, du længe har tænkt på. Læs med og få inspiration her…

(Shop favoritter ved at klikke på billederne)
Link til den fine hæl fra Yvonne Koné her.

MORGENMAD I DET FRI
Intet som dagens første måltid under grønne træer og morgensol! Vi synes denne skindjakke fra Wood Wood er helt ideal til lige at kaste over sig, hvis luften er lidt kølig. Hvad enten du skal sidde på en café i byens gader, på din terrasse eller i en grøn og fin have, så vil den blive et hit! (og samtidig også kunne bruges til den kommende årstid)

collage7DE SIDSTE IS-GLÆDER
Vaffel-is, skub-op-is, sodavandsis, flødeis … Suk. Alle de valg! Og så er det også ved at være på tide, hvis du endnu ikke har fået spist dig til en mavepine i de lækre fristelser. Vi anbefaler de smukke Stine Goya bukser i silke, som vil være skønne til en sort skindjakke og et fint tørklæde i håret. Afsted med dig!

collage2doneGRØN LYKKE
Når først sommeren går på hæld, og det mørke efterår sniger sig ind på os … Så er én ting sikkert! Vi kommer til at savne den velduftende græsplæne, de spirende blomster og det smukke sommerlandskab. Hvad med en tur i Botanisk Have? Hop i et par sneakers – måske disse fra Nike – og smut ud blandt tårnhøje kaktusser, palmer og andet fint. Desuden er Botanisk Have også et fornuftigt valg til det halvkolde vejr.

collage8DEN SIDSTE DUKKERT
Godt så. Det er ved at være sidste chance til en tur i bølgen blå! Vi er forelskede i denne badedragt fra Mads Nørgaard x Freya Dalsjø. Udover at være ideal til en dukkert, så er den også smuk i et par brede jeans eller nederdel (som top!) Win win!

collage9Nyd sensommeren
– og god shoppelyst! Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.