Night Fever

Tid til fest, nytår, glimmer og dans i natten! Vi har været et smut på natklubben Nunchi, så du kan få inspiration til dit nytårs outfit – eller blot den næste festlige begivenhed. Er du klar til at danse med os? Se mere her!

Foto: Andrea Krull
Model: Simone Juice
Assistent: Maria Knudsen
Location: Nunchi Odense

BLUE DISCO
Simone er iført de smukke nyheder fra Saks Potts’ Collection 8. Logo kjolen med den langærmede logo tee udenpå, giver sammen med de hvide Ganni støvler et fint og sporty look. Jakken fra Saks Potts i de bå nuancer sætter prikken over i’et og fuldender look’et. Se den nye Saks Potts kollektion her!

Simone 01

Simone 02Simone 03

THE PINK BATHROOM
Pigetoilettet – der hvor pigerne bruger mest tid udover dansegulvet 😉 Her bliver der tøsehygget og looket bliver frisket op. Derfor er det vigtigt, at have en masse med i tasken. Simone har bl.a. hårbørste fra Mason Pearson og parfume fra RAAW By Trice med. Bagefter er hun klar til at indtage dansegulvet igen.

Simone 06Simone 05

WELCOME TO THE JUNGLE
Denne smukke kjole fra Saks Potts vil med garanti skabe opmærksomhed. Den smukke gule farve er smuk og iøjenfaldende. Kjolen er lavet af 100% silke og falder perfekt. Sammen med de flotte glitterstøvler fra Stine Goya, får du det ultimative fest look.

Simone 07Simone 08

GREEN LOVER
Elsker du også farven grøn? Så er den nye bodystocking fra Astrid Andersen i grønne nuancer lige noget for dig. Frisk op med fine hår accessories og store øreringe, som giver et personligt touch. Glimmer bukserne fra Libertine Libertine gør outfittet ekstra festlig.

Simone 09

GOLDEN CHEERS
Dette sæt fra Stine Goya er fyldt med glitter og glimmer – det perfekte outfit til nytår eller en anden festlig begivenhed. Både kjolen og jakken har de fineste detaljer, som gør sættet helt unikt. Vil du gå all-in på nytårs outfittet, er dette sættet for dig. SKÅL!

Simone 10

THE LADY IN RED
Flot, enkel og klassisk – med et twist. Den flotte kjole fra MM6 Maison Margiela er enkel og klassisk – men sammensat med et par sneakers og et par netstrømper, skaber det et sjovt twist. Kjolen kan selvfølgelig også bruges med et par stilletter, for at at fuldende det klassiske look.

Simone 11Simone 12

Vi ønsker alle vores søde kunder et rigtig godt nytår! Tak for et fantastisk år 2017 – vi ser frem til 2018 med jer. Vi håber, at i alle kommer godt ind i det nye år. Pas godt på jer selv og hinanden. With love / Team Adams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.