Meet Team Adams – Vivian

Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Vivian aka Vivi, som er en af vores salgsassistenter. Vivi elsker farven sort – og fortæller om hendes stil og arbejde hos dr. Adams. Læs med her 🙂

NAVN: Vivian Phan
ALDER: 24 år
STILLING: Salgsassistent

OM MIG
Hej.! Mit navn er Vivian og jeg er 24år gammel. Jeg er født og opvokset i Odense. Jeg blev en del af team Adams for lidt over 2 år siden, hvor jeg efter min færdiguddannelse fra Teko, blev ansat her i butikken. Jeg er butikkens ”blackie” – da jeg er den i butikken som elsker farven sort aller højest, hvilket også er derfor man nærmest kun ser mig i sort. Jeg er vild med tøj, mode og sort!

MIT ARBEJDE
Til hverdag hører jeg primært til inde i dameafdelingen, hvor jeg først og fremmest ekspederer vores kunder. Derudover ordner jeg i fællesskab med pigerne, en masse praktiske ting i butikken: såsom at holde butikken ren, mærke de nye varer, opfyldning – men vigtigst af alt hjælpe og guide vores kunder bedst muligt, så de går herfra med en god oplevelse. Er jeg ikke til at finde inde i dameafdelingen, er det fordi jeg tit og ofte giver Marc en hjælpende hånd i herreafdelingen, hvor jeg også her ekspederer kunder. Jeg er også en af de heldige, der sammen med #drAdamsbuyingteam er med på de forskellige danske messer, hvor vi beslutter hvilke varer der skal være i butikken den kommende sæson.

Vivi02Vivi03Vivi04Vivi05Vivi06Vivi07Vivi08

MIN STIL
Min stil er klassisk og jeg holder mig gerne til de enkelte og rene materialer som uld, bomuld og silke. En god uld strik har altid været en sikker vinder hos mig. Farver er næsten ikke til at finde i min gaderobe, jeg holder mig gerne i den mørke ende af farveskalaen. Jeg elsker min ”grundgarderobe” ud fra den kan jeg godt lide at mixe med noget lidt sjovere og selvfølgelig altid med et par gode sneakers. Jeg synes ikke, man behøver at købe sig fattig i de nyeste trends hele tiden, men derimod gå efter de små og fine detaljer.

MINE 3 YNDLINGSMÆRKER
Acne Studios
Comme des Garcons
Peter Jensen

ViviCollage

Hvis du har nogle spørgsmål til Vivian, er du velkommen til at skrive en kommentar til hende i kommentarfeltet nedenunder 🙂

Share on FacebookEmail this to someoneShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *