Meet Team Adams – Selma

Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde en af vores assistancer, nemlig Selma. Læs med og læs om Selmas arbejde og stil 🙂

NAVN: Selma Hedeman Guéniau
ALDER: 17 år
STILLING: Assistance

OM MIG
Hejjjj, mit navn er Selma og jeg er 17 år gammel. Jeg er født og opvokset i Odense, hvor jeg bor sammen med min søde familie. Til hverdag går jeg i 2.g på Sct. Knuds gymnasium, hvilket jeg er utrolig glad for. Jeg har arbejdet i dr. Adams siden marts måned ca., så jeg er derfor stadig forholdsvist ny. På trods af det, er jeg allerede utrolig glad for det, og jeg føler, at jeg hurtigt er faldet på den rette hylde. Vi er som en lille familie, der har det helt vildt sjovt sammen både inden- og uden for butikken.

MIT ARBEJDE
Jeg er som sagt assistance i butikken, hvilket vil sige at jeg kommer ca. 1-2 gange om ugen efter skole og hjælper til. Min primære opgave er, at ekspedere kunder som regel i dameafdelingen. Derudover er jeg også med til alle mulige forskellige andre opgaver – om det så er rengøring, poste et Instagram billede eller mærke tøj – så står jeg klar 🙂

Selma02Selma03

Selma04Selma05

MIN STIL
Jeg elsker at blande farver, mønstre og materialer. At have tøj på, som ikke alle går rundt i, synes jeg personligt er fedt. Jeg følger derfor ikke altid moden og de nyeste trends slavisk, men foretrækker i stedet at udvælge de ting som jeg personligt synes er fede. Min stil afhænger også sindssygt meget af mit humør. Jeg kan den ene dag have en lang kjole på, og den anden et par jeans og en hvid T-shirt. Derudover elsker jeg kontraster af forskellige stil-verdener, som eksempelvis det feminine mod det maskuline eller de high-end mærker kontra genbrug for eksempel.

MINE 3 YNDLINGSMÆRKER
Saks Potts
Ganni
A.P.C

selmacollage_preview

Hvis du har nogle spørgsmål til Selma, er du velkommen til at skrive en kommentar til hende i kommentarfeltet nedenunder 🙂

Share on FacebookEmail this to someoneShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *