Meet Team Adams – Rikke

Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du lære vores webassistance Rikke bedre at kende. Læs med 🙂 

NAVN: Rikke Aagaard Larsen
ALDER: 21 år
STILLING: Webassistance 

OM MIG
Jeg har tidligere arbejdet i dr. Adams igennem min gymnasietid, men har nu, henover mit sabbatår været 1,5 år på fuldtid i dr. Adams. Jeg er et meget socialt menneske, og er lykkeligst når jeg er i selskab med mennesker jeg holder af, og gør derfor meget i at tage ud med mine venner og veninder. Hvis jeg skal have min off-tid er det oftest i en kreativ form, hvilket også fører til, at jeg til januar tager et halvt år ud af kalenderen til at være fuldtids social og kreativ på Krabbesholm højskole. Derudover har jeg altid haft en stor interesse for mode og mit humør for dagen springer altid ud fra, om jeg er kommet ud af døren, i et outfit jeg føler mig tilpas i.

MIT ARBEJDE
Til dagligt arbejder jeg på dr. Adams’ webshop, hvor min primære opgave er at behandle ordrer og kommunikere med kunder, med alt fra returneringer, reklamationer og kundeservice generelt. Derudover er jeg nok gået hen og blevet webshoppens IT-medarbejder, hvor jeg er med til at udvikle dr. Adams på forskellige digitale værktøjer og platforme. Derudover tager jeg noget foto, skriver nyhedsbreve og blogindlæg i samarbejde med de andre. En sjælden gang sker det også, at jeg står i butikken eller lufter skipper :)) Min yndlingsting omkring dr. Adams som arbejdsplads er, helt sikkert den humor der er plads til hver dag og det fællesskab vi har. Det er ikke så formelt, hvilket giver en god afslappet stemning, hvor der er plads til alle.

Rikke2Rikke3Rikke06

Rikke5MIN STIL
Jeg synes min personlige stil er svær at beskrive helt specifikt, da jeg klæder mig meget efter humør og bliver inspireret af mine omgivelser, hvilket ofte drager mig i forskellige retninger alt efter humør, sæson og trends. Hvis jeg alligevel skal karakterisere min stil, er den ofte meget laid back, sporty og herreinspireret, samtidig med at der altid er et twist af en feminin detalje. Mit crush på hele sæt ses også tydligt i min gaderobe og tingene må meget gerne matche i farve og mønstre, også nogen gange lidt for godt, der bliver det sjovt. Derudover elsker jeg at købe genbrug, fordi man får noget unikt, og gør meget i at kombinere noget unikt, high-street og high-end på en personlig måde.

MINE 4 YNDLINGSMÆRKER
Acne Studios
Comme des Garçons
Lærke Andersen
Nike

Rikke09Sweatshirten, de lyse sneakers og de to solbriller er fra Acne Studios – som kun forhandles i butikken.

Hvis du har nogle spørgsmål til Rikke, er du velkommen til at skrive en kommentar til hende i kommentarfeltet nedenunder 🙂

Share on FacebookEmail this to someoneShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *