MEET TEAM ADAMS – KRISTOFFER

Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder fra dr. Adams ad gangen. I denne omgang skal du møde vores nyeste medlem af familien, nemlig Kristoffer Dydensborg. Lær Kristoffer bedre at kende og læs det spændende blogindlæg her 🙂 

NAVN: Kristoffer Dydensborg
ALDER: 17 år
STILLING: Assistance

OM MIG
Hejsa, mit navn er Kristoffer. Jeg arbejder i dr.Adams som assistance og begyndte her i begyndelsen af det nye år – så for lige knap 2 måneder siden. Det er et rigtig fedt team og folkene her er søde. Jeg er glad for at være her! Jeg kan godt lide mode og kunst og følger meget med i diverse magasiner, også på nettet – specielt Instagram. Mode for mig er, at skabe sit eget udtryk i form af egen fantasi og føle sig tilpas med det man gør. Til hverdag går jeg på gymnasiet i 1g. I min fritid er jeg sammen med mine venner og min familie. Udover det, kan jeg godt lide og har altid kunne, at være kreativ bl.a. ved at tage billeder af alt muligt, male og sådanne ting.

MIT ARBEJDE
Jeg er primært inde i butikkens herreafdeling, hvor jeg bl.a. er med til at hjælpe kunder, mærke nye varer, hænge- og lægge tøj på plads, gøre rent og hvad der nu ellers kan være af små opgaver.

MIN STIL
Min stil er lidt speciel, jeg går i det, der falder mig ind. Jeg har altid gået klædt lidt anderledes end de fleste og har egentlig ikke haft noget problem med det. Jeg kan godt lide at gå i det som ingen har. Jeg er glad for baggy bukser, en trøje eller t-shirt til, et par chunky sneakers og så et eller flere smykker. Jeg køber forskelligt tøj og synes det er fedt at sætte det sammen med noget usædvanligt.

MINE 3 YNDLINGSMÆRKER
Acne Studios
Comme Des Garçons SHIRT
Gosha Rubchinskiy

Hvis du har nogle spørgsmål til Kristoffer, er du velkommen til at skrive en kommentar til ham i kommentarfeltet herunder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.