Meet Team Adams – Ditte

Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde en af vores nyere medarbejdere, nemlig Ditte. Ditte kommer og hjælper på webben et par gange om ugen og hvis du vil lære hende bedre at kende, så skal du læse med her!

NAVN: Ditte Dahl Hansen.
ALDER: 28 år.
STILLING:
Assistance og alt muligt mand.

OM MIG
Jeg er udannet inden for sundhedsfaget og har tidligere arbejdet inden for branchen også, men da jeg ikke trives i faget, har jeg endelig fundet min rette plads i modeverdenen, og er derfor også ny i Dr. Adams. Mode har altid betydet meget for mig. Jeg følger rigtig meget med på de sociale medier og køber også gerne Elle eller EuroWoman, hvor jeg kan læse om mine yndlings designere og se de nyeste trends. Jeg bor i en lejlighed midt i Odense C sammen med min skønne hund, Cookie. I min fritid er jeg sammen med venner og familie, derudover kan jeg godt lide at være kreativ i form af at fotografere eller finde genbrug, som jeg kan male om og dekorere på nye måder. Jeg er også vild med kunst og går gerne på museum.

MIT ARBEJDE
Mit arbejde består af, at jeg hjælper til, hvor der lige er behov for en ekstra hånd. Dette kan for eksempel være at hjælpe med at pakke varer til kunder, pakke nye varer ud, dampe varerne så de er klar til fotoshoot, ligge varer på lager eller handle ind hvis vi mangler noget på kontoret. Jeg nyder hver dag på arbejde, for her er jeg altid i godt selskab.

Dittecolllage1

Dittecolllage2

Ditte_sidste2

MIN STIL
Min stil er feminin med et twist. Jeg kan ikke få for meget lyserød, glimmer, glitter, og stiletter. Jeg går ofte i nederdel med en T-shirt til. Motivet på T-shirten må gerne være noget tøset som for eksempel en unicorn, læber eller noget andet sjovt. Jeg kan godt li’ at gå i tøj som skiller sig ud fra mængden, gerne med en masse farver. Når jeg skal slappe af, ved jeg intet bedre end at hoppe i et par Adidas joggingbukser og en stor Carhartt trøje.

Dittecolllage3

MINE 3 YNDLINGSMÆRKER
Stine Goya
Marc Jacobs
Mads Nørgaard
Ganni

dittecollage

Hvis du har nogle spørgsmål til Ditte, er du velkommen til at skrive en kommentar til hende i kommentarfeltet nedenunder :-)

Share on FacebookEmail this to someoneShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

1 Comment

  1. Hej Ditte,
    Jeg bestilte to par Henrik Vibskov sko – og ville bare sige tak for din lille besked 🙂 ja, både min søster og jeg er meget glade for skoene…
    Ha´ en dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *