Meet Team Adams – Andrea

Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Andrea, som er fotograf & grafisk designer i dr. Adams. Læs med og lær’ Andrea lidt bedre at kende.

 

NAVN: Andrea Krull
ALDER: 22 år
STILLING: Fotograf / Grafisk designer

OM MIG
Jeg har arbejdet for dr. Adams siden 2014, hvilket jo efterhånden er en hel del år & sindssygt mange gode oplevelser og gyldne stunder. Undervejs har jeg været et smut på højskole (på kunstlinje hvor jeg fik lov at male med store armbevægelser) samt været på en del spændende rejser – blandt andet til Japan – hvor jeg er blevet både udfordret og inspireret til mit arbejde. Ved siden af mine opgaver for dr. Adams nyder jeg at male og tegne (se mere her), lytte til jazz, eksperimentere med nye fotoserier, gå på café med venner, kigge i vintage butikker, se en film i café biografen, en kunstudstilling på en af byens museer og I det hele taget bare suge til mig af indtryk fra natur, by og mennesker.

MIT ARBEJDE
Jeg arbejder med den visuelle side på webshoppen samt vores blog. Det vil sige, jeg laver alt fra at fotograferer farverige fotoshoots (se mange af dem her), tegne plakater, klistermærker og postkort til events / kunder, skabe nyt materiale til vores hjemmeside, Instagram og lignende platforme f.eks. forside slides, illustrationer og fotos. Der er aldrig to opgaver der er ens, hvilket gør det hele meget mere skægt. Jeg kan kombinere mit arbejde indenfor fotografi, mode og illustration – og samtidig er der altid frie tøjler og plads til kreativitet og spræl, hvilket gør at jeg hele tiden inspirereres & undgår at blive fanget af begrænsninger. Ren lykke!

Andrea2

Andrea6

Andrea17 copy

MIN STIL
Min stil er et virvar af mønstre, farver og faconer! Jeg elsker at kombinere mine yndlingsmærker med vintagefund og et par sko / sneakers med hæl eller højde. I og med at jeg elsker at bruge alverdens farver i mine illustrationer og fotoserier, så præger dette også min personlige stil. Derudover holder jeg af at eksperimenterer med forskellige stilarter, tidsperioder og skøre tendenser, som næsten kan give én fornemmelsen af at træde ind i en ny karakter. I øjeblikket er jeg forelsket i (ekstra) brede bukser, terner og (som altid) broderede detaljer.

MINE 3 YNDLINGSMÆRKER
Henrik Vibskov
GANNI
Peter Jensen

Andreacollage2

Share on FacebookEmail this to someoneShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *