Let’s go to the beach

Sommeren er endelig landet over os, og det er med at komme ud at nyde solens stråler når de endelig viser sin ankomst. Så pak solbriller, badebukser og find dit skøreste badedyr frem, og tag med fem af vores søde kolleagaer et smut på stranden – Let’s go to the beach!

Foto: Andrea Krull
Lavet af: Rikke Aagaard

CRAZY SILLE
Sille1

Tag med Crazy Sille på stranden og se smart ud i Dreams+Dust ”Hey Lover” tee og den flotte leopard printet Ganni nederdel. Hvis du er et legebarn ligesom Sille, kan de flotte røde sandaler fra Salt Water gøre sig gavn på din strandtur, da materialet er lavet til at kunne tåle saltvandet, kan du rende i og op af vandet, uden at bekymre dig om din påklædning kan følge med.

FUNNY GIRL ANNA
Anna1

Tag med ud og fisk med vores Funny Girl, Anna! Vi er vilde med Ganni, og særligt om sommeren giver alle deres flotte og faverige prints noget ekstra til gaderoben. Anna er hoppet i en let sommerprintet kjole og sammensat den med en hvid tee inden under, hvor croissant printet gør sig godt til. Hvis du spørger os, behøves man ikke iføre sig vaders og gummistøvler, for at fange en fisk med sig hjem fra stranden 😉

TENNISDUDE ADAM
Adam1

Adam er vild med tennis, og hvis man ikke kan tage Tennis med på stranden, må man søge til andre alternativer. Så hvis du elsker aktivitet, så pust badebolden op, og tag med tennisdude Adam på stranden! Adam er iført badebukser fra Paul Smith og en flot tee fra Carhartt. Hvis man ikke er til sand mellem tæerne og sol i øjne, er et par gode sneakers og seje solbriller et must – her har Adam valgt en klassisk Vans Old Skool og et par af vores nye Retro Super Future solbriller.

CHARMING FREJA
Freja1

Skal du til beach-party henover sommeren, er der inspiration af hente hos Charming Freja! Hun har fundet vandpistolen og det fineste sommersæt fra Stine Goya, med en feminin printet kimono og tilhørende shorts. Pak de fine øreringe fra Line Rossau med i strandtasken, så er du klar til at pifte sættet op, hvis aftentimerne pludselig står på festligheder.

BEAUTY MATHILDE
Mathilde1

Gør som Beauty Mathilde og lad badedragten være en del af dit sommer-outfit – så du altid er klar til at tage en dukkert ved stranden! Mathilde har sammensat den stribede badedragt fra Mads Nørgaard, med den fine prikkede nederdel fra Ganni og en klassisk denimjakke fra A.P.C. Derudover har hun taget den stribede strandtaske fra Mads Nørgaard under armen og flotte røde solbriller fra Ray-Ban i håret.

God sommer og god tur på stranden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.