It’s Festival Season

Festival-sæsonen er i gang og vi sender nogle af vores søde kollegaer afsted til både Tinderbox og Roskilde. I den anledning kan i hente inspiration til det perfekte festivals-outfit fra Sine, Marc og Selma, imens Pernille guider dig til de absolutte must-haves, som du skal have med i tasken på årets festivaler!


Lavet af: Maria Knudsen og Rikke Aagaard

FESTIVAL LOOKS

SINE KROMANN
Skønne Sine har valgt dette seje sæt fra Ganni! Både t-shirt, bukser og taske er fra Gannis nye kollektion og giver tilsammen et super cool festival-look. Bukserne er rummelige, så der er plads til at danse natten lang.

Sine_Festival_Look

MARC SØMME
Marc er hoppet i et casual festival-look, der har alle nødvendighederne til en lang festivals-dag med en rummelig Y-3 bumbag, Moscot solbriller, komfortable sneakers fra Hi-Tec og Carhartt hoodie.

Marc_Festival_Look

SELMA HEDEMAN
Smukke Selma har iført sig et super fint og feminint outfit. Den røde farve er gennemgående i hele outfittet og giver et fuldendt look. Denim-jakken fra A.P.C er et must-have til årets festivaler!

Selma_Festival_Look

PERNILLES FESTIVAL TIPS
Pernille har været til Roskilde-festival i mange år og er derfor den ultimative festival-gænger! Hun giver her sine tips til, hvad der skal pakkes i festival-tasken – både til drengene og pigerne. Under billederne har Pernille udvalgt hendes 5 favoritter. Læs hvorfor de lige netop er hendes favoritter.

Pernille_Drengecollage_PigecollageCarhartt Cover: “Det er altid godt at have sin mobil opladet, så man kan tage billeder og ringe til sine venner, når man bliver væk fra dem”.  Eight & Bob Parfume: “Bare fordi man er på festival, så behøver man ikke lugte af festival og Eight & Bob parfumerne er fantastiske og holder duften i flere timer”.  Pijama Sovemaske: “Fordi solen for det meste når at stå højt på himmelen, inden man selv lige er klar til at fortsætte festival-festen”.  Mason Pearson Børste: “Den ultimative hårbørste, som altid er med på tur. Kan spare dig for en hårvask og gøre dit hår blødt, velredt og skinnende. Fylder ikke meget i tasken – helt perfekt til festival”.  Adidas Sneakers: “Der er langt mellem stederne på festivalpladserne og man står op i mange timer, derfor er det en god idé at have godt fodtøj med”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.