Flashback Forward

I år kan Stine Goya fejre sit 10 års jubilæum. I den anledning har vi skudt en billedeserie, som hylder de mange nye styles fra hendes SS18 jubilæumskollektion – Flashback Forward. I dr. Adams har vi forhandlet Stine Goya helt tilbage til hendes begyndelse i 2008. Derfor er vi også stolte over at kunne fejre hendes 10 års jubilæum. Tag med på opdagelse i Stine Goyas fortryllende univers fyldt med flotte farver og unikke print. 

Foto: Andrea Krull
Styling: Anna Vinbæk
Model:
 Freja Krull
Locations: Borgernes Hus, Dan Viet & Hong Kong House
Tak til: Den Røde Fabrik i Odense (udlån af porcelænssvane)

SHOPPING BABE
Tag med fine Freja på shopping i det asiatiske supermarked Dan Viet. Freja er iført kollektionens smukke emerald grønne glimmersæt, paliet klipklapper og Stines Goyas kendte guldspejle som øreringe. Elementer som er genkendelige for Stine Goya, da hendes univers altid er bygget op omkring guld og glimmer.

11_goya

13_goya

GOLD PEACH
Guld, Guld og mere Guld. Ved Borgernes Hus i Odense står Freja foran de flotteste guldfacader. Hun er iført kollektionens fantastiske Peach Tree Blue print. Et eksempel på et af de mange print, som Stine Goya har med i sin jubilæumskollektion. Stine Goyas kollektioner består altid af en masse fine print, som er håndtegnede.

9_goya

3_goya

FLORAL PRINCESS
I ægte asiatisk stil med et twist af eksotiske blomster, er Freja hoppet i festlige print med flotte farver og masser af glimmer. Begge looks er gode bud på et festligt outfit. Girly colors og de smukkeste mønstre, som gør begge outfits iøjenfaldende og unikke.

Goya_rettelser3

MIRROR TIME
I Borgernes Hus falder den smukke Stine Goya Kimono i et med husets guldtrappe. Luftballoner og planter fremhæver kimonoens flotte facon. Det fantastiske ved en kimono er, at den kan bruges med et par strømpebukser under i weekenden og et par jeans under i hverdagen. Spejlet er Stine Goyas kendetegn, som er gennemgående i hendes univers.

6_goya

Vi ønsker Stine Goya stort tillykke med sit 10 års jubilæum, vi glæder os til 10 år mere 🙂
Se resten af Stine Goyas fine jubilæumskollektion her!

With Love / Team Adams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.