Europas mest undervurderede by…. Madrid

Jeg var sammen med en veninde på besøg hos en kammerat,  som er bosidende i den spanske hovedstad. Det kastede en stor overraskelse af sig. Madrid er fantastisk….så hvis du overvejer en BILLIG ferie i foråret og er til kreative latiner områder, lækre caféer, kultur, vintage shopping, natteliv og masser af tapas, så kan byen helt sikkert inspirere dig.

Madrid er meget undervurderet, fordi der ikke er de helt store seværdigheder som eksempelvis Eiffeltårnet og Colosseum. Og byen har altid levet i skyggen af sin søster og evige rival Barcelona.
Men Madrid har virkelig noget at byde på. Jeg vil gerne vise jer den alternative city guide over nogle af de fedeste kulturelle og kreative ting, steder og områder, som jeg har oplevet at Madrid kan byde på og som man måske ikke finder i ??turen går til?? eller andre guides.

Mit ynglings område i Madrid er Malasaña. Det ligger 4,5 stop i metroen fra Sol, som er centrum. Det er det fedeste kreative og mest kulturelle område i byen. Alle gaderne er meget små og smalle og alle gader føre op til 2 store pladser, hvor man kan få noget af byens bedste tapas og vin. Det er også her at alle de fede Vintage butikker og alternative natklubber og barer er.

Share on FacebookEmail this to someoneShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *