Byens Bedste Skål

Mangler du inspiration til hvor du skal sige dit næste “skål”?  Eller måske hvad du skal hoppe i? Hvad enten det er til et glas vin, en lækker cocktail eller en kold øl, så tag et kig på vores 7 udvalgte og dertil fotoshoot. God tirsdag og et højlydt skål! 

Foto / Illustration   Andrea Krull
Styling  Anna Vinbæk & Pernille Albertsen

gertrudsJernbanegade 8
Gertruds emmer af fransk stemning med sin smukke indretning, lækre drinks og farverige plakater der pryder væggene. Ifør dig den røde læbestift og sving tørklædet om halsen – du vil elske Café Skt. Gertrud!

Look: Libertine Libertine bluse & nederdel – Yvonne Koné sko
Model: Eva Helene Pade

eva5gertruds3
papasSankt Knuds Kirkestræde 2
Her kan du give dine venner tæv i et godt, gammeldags brætspil (og der er mange at vælge imellem!) Lad telefonen blive i tasken, slå dig ned i de bløde læderstole (eller sæt dig i det pink’e hjørne)  og nyd en kold bajer. Papas Papbar er hjemlig, hyggelig og afslappet – og det kan være ret forfriskende!

Look: Libertine Libertine skjorte – Our Legacy skjorte – CDG jakke – Grenson sko
Model: Thomas Tonim

papascollage2

papas12papas1


gastroNYNørregade 39

Gastroteket har en særlig plads i vores hjerte. Hvis du har gået forbi stedet, så har du helt sikkert bemærket de fine vinflasker, der som lamper lyser op i deres vinduer. Hvis du træder ind i Gastroteket, bliver du mødt af den mest hippe indretning, et åbent stort køkken (der blandt andet serverer tapas) farverige gamle trædøre, en varm atmosfære og et lækkert udvalg af vine! Enjoy!

Look: Stine Goya Bluse – Hope Bukser – APC Sko – APC taske – Pico Elastik
Model: Julie Buch

gastroteketet2

gastrocollage

gastroteket4

carlsensHunderupvej 19
På Carlsens Kvarter er det tilladt at sige et lidt mere højlydt skål af slagsen! Vi er vilde med deres leopard-bar, den cool (!) stemning, det sødeste personale og de mange små hyggelige hjørner & kroge. Hvis du er vild med øl er dette lige dit sted. Et kæmpe udvalg af spændende (smags)oplevelser venter dig – og vi kan ikke anbefale gode gamle Carlsens nok!

Look: Our Legacy Tee – Our Legacy Skjorte – Soulland Jeans – Adidas Sneakers
Model: Lasse Dupont

carlsenscollage kopier
carlsens1


svineriet
Klaregade 36
Her kan du i fineste omgivelser nyde et glas vin med tilhørende tapas! Indretningen er skøn & med en følelse af vinkælder (på den absolut bedste måde!) med gamle grønne velourmøbler, en grammofon (mon den stadig har lidt lyd gemt i sig?) og et loft fyldt af lysende lamper.

Look: Acne Studios Jakke (kommer på webshop snart!) – Acne Studios Buks – Nike Sneakers
Model: Amalie Sofie

svinerietcollageny

Svineriet3

svineriet1

smagløseVindegade 57
Det mest fantastiske (skøre og skønne) sted. Her er indrettet med millioner af forskellige ting fra gulv til loft, sprælske farver, babyhoveder som lamper og et pølsemuseum. Stemningen er afslappet, indie og varm. Der er fadøl og andet godt – og du vil helt sikkert møde en bred vifte af interessante mennesker.

Look: Henrik Vibskov skjorte – Libertine Libertine strik – Acne Studios buks – New Balance Sneakers
Model: Alexander Mahathai

smaglosecollage smaglose2smaglosedone2


lalou
Pogestræde 31
Sidst – men ikke mindst!  Vores søde naboer i Pogestræde. Her er en trendy (og hyggelig) indretning, fokus på lækre vine og et godt udvalg af lidt lækkert til ganen. Sving forbi og oplev Lalou selv. Vi kunne ikke være mere glade!

Look: Ganni jakke – Ganni buks – Armor Lux bluse – Common Projects sko
Model: Eva Helene Pade

lalou1nylalooucollage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.