AIAYU / Rainbow Warrior

Har i hørt om danske AIAYU? Det er et nyt brand i dr. Adams, som vi er utrolig stolte over at være forhandler af! Der findes ikke mange brands med en bæredygtig profil så ærlig og gennemsigtig som AIAYUs, hvilket i vores optik gør brandet helt unikt og fantastisk! Vi har skudt nogle billeder af Team Adams pigerne i AIAYUs helt nye kollektion “Rainbow Warrior” 🌈🙅🏼‍♀️

Team Adams pigerne er hoppet i udvalgte styles fra AIAYUs nye limiterede Rainbow Warrior kollektion. Kollektionen er inspireret af farverne i det bolivianske flag, som en hyldest til Bolivia – det land hvor AIAYUs rejse startede og det land hvor størstedelen af tøjet stadig bliver produceret. Kollektionen er lavet i luksuriøse materialer heriblandt økologisk bomuld, lamauld og kashmir. For at sætte prikken over i’et har hvet produkt i kollektionen en Warrior signatur label i nakken, der giver muligheden for at vise ens sande kriger frem.

Skærmbillede 2018-10-26 kl. 15.23.00

AIAYU udtales ai-ja-ju, som betyder “sjæl” på boliviansk, og det var netop i Bolivia, at historien begyndte, da Maria Heilmann var på en rejse til Latinamerika. Her kom Maria i kontakt med en landmand, som havde Lamadyr gående. Maria startede AIAYU i 2004 og landmanden er stadig producent for brandet den dag i dag. AIAYU bliver designet i Danmark, men produceret ved sin oprindelse i Bolivia, Indien og Nepal. Produkterne er langtidsinvesteringer i høj kvalitet og tidløst design, med et minimalistisk skandinavisk udtryk.

Skærmbillede 2018-10-26 kl. 15.23.33

Skærmbillede 2018-10-26 kl. 15.23.18AIAYU produceres udelukkende af naturmaterialer på fabrikker med de højeste standarder indenfor økologi og etisk produktion. Hvert produkt er nænsomt vævet eller strikket af enten GOTS-certificeret bomuld, eller pesticid- og hormonfri uld og kashmir, det gør produkterne både smukke og ansvarlige på én gang, takket være integriteten og kvaliteten af det lokale håndværk, der ligger bag. Ethvert produkt bliver produceret ud fra tankegangen: “made to be loved – made to keep”. Hertil har AIAYU et grundprincip som hedder “Zero Waste”, hvor alt overskydende stof bliver genanvendt til hang tags, tæpper, viskestykker og andre produkter.

Skærmbillede 2018-10-29 kl. 11.55.33

Skærmbillede 2018-10-29 kl. 10.31.58

AIAYU er det perfekte brand for dig som går op i bæredygtige produkter og et godt miljø! Hvis du vil se nærmere på de fantastiske produkter, så besøg webshoppen eller kom ned butikken og mærk på de skønne materialer. Vi håber at du er ligeså vild med AIAYU som vi er 🧡💛💚💙💜 Følg med på Instagram eller Facebook for at holde dig opdateret på kommende nyheder!Rigtige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.