A Princess Fairytale

Tag med Selma & Anna på eventyr i H.C. Andersens gamle barndomsgader i hjertet af Odense. Det er Prinsessen på ærten om igen, når pigerne hopper i de smukkeste kjoler og leger ægte prinsesser for en dag. Klar på en eventyrlig fortælling? Så læs med her!

LOKATION: H.C. Andersen kvarteret
PRINSESSER: Selma Hedeman & Anna Vinbæk
FORFATTER: Maria Knudsen

Der var engang to unge piger som hed Selma & Anna. Pigerne var bedste veninder og elskede at cykle rundt på deres prikkede cykel i Odenses gamle gader. De var begge vilde med lyserød og deres allerstørste ønske var en dag, at blive ægte prinsesser!

Princess Fairytale 01Princess Fairytale 02

Hver fredag cyklede pigerne ned til Odeon og så alle prinsesserne ankomme i deres smukke kjoler. Pigerne havde ikke mange penge, så de måtte sy deres eget tøj. Når de havde lidt ekstra penge, lavede de deres egne kjoler og legede ægte prinsesser.

Princess Fairytale 04Princess Fairytale 05

En skønne dag fik en af prinserne øje på Selma & Anna i deres hjemmesyede kjoler – han blev forelsket! Han inviterede derfor pigerne til bal på Odeon den efterfølgende fredag. Pigerne måtte selv vælge lige de kjoler, som de gerne ville have på! Pigerne var helt oppe og køre og kunne ikke forstå, at deres store drøm gik i opfyldelse – nu skulle de nemlig være ægte prinsesser!

Princess Fairytale 07Princess Fairytale 08Princess Fairytale 09Princess Fairytale 10Princess Fairytale 11

Dagen efter var pigerne tilbage i deres almindelig tøj. De blev enige om, at de følte sig ligeså meget som prinsesser dagen efter, som de gjorde dagen forinden da de havde de fine kjoler på. Livet er hvad man gør det til – og inderst inde.. er vi alle så ikke ægte prinsesser?

Princess Fairytale 14 Princess Fairytale 15

… de levede lykkeligt til deres dages ende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.