Twist & Shout

En hyldest til ikonet James Dean. Med slikket hår og sprøde looks drog vi på fotoshoot! Vil du med os rundt i byen? Til en milkshake på den lokale diner, spilaften på City Club og til sidst et smut forbi pakhuset. Alt sammen i bedste retro ånd – så se med!

Foto: Andrea Krull
Model: Thomas Tonim
Styling: Jacob Larsen
Assistent: Maria Knudsen
Lokationer: City Club, Storms Pakhus og Chicago Burger

THE BARBERSHOP
En kam og et slikket hår ved barbershoppen i Storms Pakhus. Thomas er her i blomstret skjorte, t-shirt og bukser fra AMI, sneakers fra New Balance og et par mønstret strømper fra Henrik Vibskov. Krydret med en god omgang selvtillid og et nyfriseret garn – så er han klar til en hyggelig aften med vennerne!

Twist & Shout 01Twist & Shout 02

MEET ME AT THE DINER
En kølig milkshake sidst på dagen i ægte amerikansk diner stil? Chicago Burger er svaret! Thomas blender ind i omgivelserne med det super cool Carhartt sæt fra top til tå. Under jakken har han den nye Comme des Garcons Shirt L/S t-shirt på, som vi også har i grå. Sidst men ikke mindst, de seje Adidas Twinstrike sneakers!
Twist & Shout 03Twist & Shout 04

KNOCK OUT
Der står 1-0 til Thomas! Aftenen fortsætter på City Club og kampen er kun lige begyndt. Her har Thomas blazer fra Henrik Vibskov, orange skjorte fra Our Legacy, bukser fra Acne Studios og sko fra Clarks på – sofistikeret look med et twist af humor!
Twist & Shout 05

BABY I’M LEAVING
Tiden er inde til at sige farvel. Tasken fra Comme des Garcons er pakket. Thomas står her i Comme des Garcons Shirt blazer og strik, bukser fra Acne og sko fra Clarks. Bye bye baby!
Twist & Shout 06Twist & Shout 07

With Love / Team Adams

Share on FacebookEmail this to someoneShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *